Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2008

Οι Γενίτσαροι και ο …υπερατλαντικός Σουλτάνος !

Αναδημοσίευση απο το : http://politis-gr.blogspot.com/

Το θράσος τους δεν έχει όρια. Μιλώ γι`αυτούς τους γενίτσαρους που επαληθεύουν καθημερινά , αυτό που η ιστορία περίτρανα έχει διδάξει. Είναι οι φανατικότεροι πολέμιοι της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του «παγκόσμιου μακεδονικού συνεδρίου», Todor Petrov, έστειλε μια επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό, ως απάντηση στην επιστολή του προς τον κ. Γκρούεφσκι.
Παραθέτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα


« Πράγματι κ. Πρωθυπουργέ είστε σωστός σε ένα πράγμα. Δεν υπάρχει καμία μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, επειδή, όπως καλά ξέρετε, η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει τη μακεδονική προέλευση, ακριβώς όπως και εσείς.

Εάν η Ελλάδα θεωρεί τους «Μακεδόνες» Σλάβους τότε από τον πληθυσμό της Ελλάδας οι μόνοι που δεν είναι Σλάβοι είναι οι μαύροι της Αφρικής που κατοικούν στην Αθήνα.
Ναι, οι αποκαλούμενοι «Έλληνες» είναι μια μειονότητα στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τους Μακεδόνες, Αλβανούς, Βλάχους, Τούρκους, Τσιγκάνους, κ.λπ.


Μην ξεχνάτε ότι μέχρι 1831, η Ελλάδα και Έλληνες δεν υπήρξαν οπουδήποτε στην ιστορία. Μην ξεχνάτε ότι η πλαστογραφημένη ιστορία σας γράφτηκε από έναν Γερμανό.Μην ξεχνάτε ότι μητρική γλώσσα σας, είναι η μακεδονική γλώσσα.

Το 1992, ο κ. Μητσοτάκης, (πατέρας της Ντόρας Μπακογιάννη ) και ο Milosevic στο Λονδίνο, συμφώνησαν για την διαίρεση της Μακεδονίας. Το 1992, είμαι βέβαιος, ότι ως σημάδι των καλών και εγκάρδιων σχέσεων, η κυβέρνηση στην Αθήνα έλαβε μια απόφαση να εισβάλει και να καταλάβει το μακεδονικό έδαφος. Ο σερβικός ηγεμονισμός όμως αποσύνθεσε την πρώην Γιουγκοσλαβία και τη Σερβία.

Φοβάμαι, ότι ο ναζιστικό-φασισμός και η «Αντιμακεδονικότητα» σας, θα χωρίσει την Ελλάδα.

Οι συνέπειες θα γίνουν αισθητές από σας, αρκετά σύντομα.

Δυστυχώς, η Αθήνα είναι ενάντια στις φιλικές σχέσεις, και αποσταθεροποιεί την περιοχή.Δεν είναι σφάλμα της Μακεδονίας ότι η Ελλάδα είναι ο τελευταίος προμαχώνας του ναζιστικό-φασισμού, του ρατσισμού και του αντισημιτισμού στην Ευρώπη.»
Δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με τα γραφόμενα του κ. Petrov.

Απλά θα παραθέσω το χαρακτηριστικό περιστατικό που αναφέρεται στο βιβλίο του «ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ» του τ. Προέδρου των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόρωφ (σελ. 259), ότι στην δεξίωση που έγινε στη Νέα Υόρκη την επομένη της αναγνωρίσεως ως ανεξαρτήτου Κράτους των Σκοπίων, μια ομάδα νέων από την Αυστραλία του είπαν: «Εσείς μιλήσατε, αλλά δεν είπατε το σημαντικότερο. Δεν είπατε ότι εμείς είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ότι αρνηθήκαμε την καταγωγή μας, τους προγόνους μας».

«Δυσκολεύτηκα να βρω απάντηση αμέσως (συνεχίζει ο Γκλιγκόρωφ στο βιβλίο του) και τελικά τους είπα: «Ξέρετε, σέβομαι τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας. Είναι δικαίωμα σας. Αλλά σύμφωνα με την ιστοριογραφία στον Μακεδονικό λαό επικρατεί η γνώμη ότι είμαστε Σλάβοι. Έχουμε έλθει στα Βαλκάνια τον 6ο και 7ο αιώνα έχουμε εγκατασταθεί στα εδάφη που ονομάζονται Μακεδονία. Δεν γνωρίζω το κατά πόσο στις φλέβες μας συνεχίζει να ρέει κάποια σταγόνα αίματος των αρχαίων Μακεδόνων».

Αλλά ακόμα και έτσι δεν είναι αυτό που δίνει την ταυτότητα του λαού μας. Δεν θέλω να σας πείσω για το αντίθετο, αφού είστε αυτής της γνώμης. Είναι δικαίωμα σας αλλά αυτό δεν πρέπει να αλλοιώνει την άποψη σας για το γεγονός πως η δημοκρατία της Μακεδονίας είναι ανεξάρτητο κράτος. Έμειναν ακόμη μισή ώρα στην αίθουσα και έφυγαν ανικανοποίητοι, όπως μου φάνηκε».

Δεν είχε καθόλου άδικο με το «ανικανοποίητοι, όπως μου φάνηκε» ο κ. Γκλιγκόροφ.
Όπως απέδειξε η ιστορία άλλωστε και η απόπειρα δολοφονίας του …..συνέπεσε (?) με την επικράτηση των νεαρών της αμερικανικής σχολής στα Σκόπια και τη στροφή των Αμερικανών από το πλευρό της Ελλάδας στο πλευρό των Σκοπίων.

Μην ξεχνάμε ότι και ο κ. Γκρούεφσκι , που με περίσσια θέρμη προωθήθηκε από την κυβέρνηση Bush, είναι ένας από αυτούς τους γενίτσαρους της «νεότερης» γενιάς, τόσο από πλευράς ηλικίας όσο και από άποψη λόγου και συμπεριφοράς.

Ο γενίτσαρος δεν αλλάζει γνώμη κ. Γκλιγκόρωφ. Δεν είναι τυχαία η εννοιολογική ταύτιση της λέξεως «γενίτσαρος» με τον υπέρμετρο φανατισμό.

Η Ιστορία το έχει αποδείξει!

ΥΓ. Προσέξτε την φράση «θα χωρίσει την Ελλάδα. Οι συνέπειες θα γίνουν αισθητές από σας, αρκετά σύντομα.».
Συνδυάστε την προσπάθεια εξωθεσμικών κύκλων …στα πολιτικά δρώμενα.

Ο έχων νουν, νοείτω !!