Κυριακή, 20 Ιουλίου 2008

Επεισόδια στη Μελίτη; όχι βέβαια!!!

Απο :http://taxalia.blogspot.com/

Συγκέντρωση 60-80 μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έγινε πριν από μερικές ώρες στα σύνορα, με συνθήματα, χωρίς άλλες "παρενέργειες". Με τους συγκεντρωμένους, μίλησε ο εισαγγελέας Κοζάνης, που παρευρίκεται εκεί. Ένα λεωφορείο που κουβαλούσε, συγκρότημα από τα Σκόπια, επέστρεψε -με δική του πρωτοβουλία- στα Σκόπια.
Το πανηγύρι στη Μελίτη, κύλησε χθες Σάββατο, όπως αναμενόταν, δηλαδή με πολύ χορό και κέφι, φυσικά χωρίς κανένα επεισόδιο, φυσικά χωρίς την παρουσία Σκοπιανών, που κατάλαβαν ότι δεν είμαστε τελικά, τόσο μαλάκ..οί, εκτός από μερικές μπίρες, που δεν ήταν παγωμένες.

Τα σχέδια των γενίτσαρων του Τορόντο δεν πέρασαν, οπότε αναμένονται λυσσαλέες αντιδράσεις εκ Τορόντου (ήδη κάποιος δήθεν "εξόριστος" παπάς, είπε κάποιες ανοησίες) και φυσικά από τη "συμμαχία των πρόθυμων", των γελοίων, γραφικών Ελλήνων, δηλαδή, οι οποίοι από όλο το φασιστικό ακροδεξιό γελοίο παραλήρημα των Σκοπιανών, θα δουν μόνο τις σκληρές, απαράδεκτες δηλώσεις των μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, περί "γυφτοσκοπιανών", τις οποίες αποδοκιμάζουμε μετά βδελυγμίας, στο taxalia. Όμως δεν είναι ούτε το 1/1000 των αντίστοιχων από την πλευρά των Σκοπίων !!!
Εσείς πρόθυμοι εθνομηδενιστές, με τι θα ασχοληθείτε; Με το 1 λάθος της Χρυσής Αυγής ή με τα 999 των Σκοπιανών;

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ, ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ!!