Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008

Congratulations Mr. GRUEVSKI

SAY MY NAME: FYROMCONGRATULATIONS Mr. GRUEVSKI. CONGRATULATIONS Mr. STAVREVSKI, FOR YOUR AWARDS AND FOR YOUR VISIT TO NYSE.Την είδηση της ημέρας την ξέρετε. Δεν έρχεται στην Αθήνα ο Πρόεδρος των Σκοπίων Μπράνκο Τσερνιένκο, επειδή η Ελλάδα, δεν του επιτρέπει να έλθει με αεροπλάνο που θα φέρει τα διακριτικά "MACEDONIA". Η Ελλάδα, υπέδειξε στη Σκοπιανή διπλωματία να αλλάξουν το λογότυπο "MACEDONIA" και να βάλουν το "FYROM".Αυτό είναι αδύνατον, απάντησαν οι Σκοπιανοί!Να δεχθούμε εμείς ταμπέλα FYROM, α..πα..πα!
Και τώρα κρατηθείτε!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ taxalia KAI TO ΑΓΡΥΠΝΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ!
Δείτε τις δύο ωραίες αυτές φωτογραφίες.Είναι από τη σημερινή (5/6/2008) επίσκεψη του Πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ και φίλου μου Νίκου Γκρούγιου (Nikola Gruevski) και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Σκοπίων Stavrevski, στη Νέα Υόρκη.Στην πρώτη οι δύο λεβέντες, "χαζεύουν" στο NYSE, στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.Στη δέυτερη, ο Γκρούεβσκι βραβεύεται από τη World Bank για τα επιτεύγματα της ΠΓΔΜ στο περιβάλλον.Τις είδατε;Δείτε τώρα σε μεγέθυνση, 1. τι καρτελάκια έδωσαν στο σκληρό Gruevski να φορέσει στο Χρηματιστήριο και δέχθηκε! 2. τι γράφει το βραβείο που πήρε από τη Διεθνή Τράπεζα (και το πήρε):)


Nicola Gruevski receives World Bank award on buisiness climate reform with the label FYR Macedonia (the right name) and visits New York Stock Exchange (NYSE), wearing the right visit card, with the right name "FYR Macedonia".ΝΑ ΓΙΑΤΙ EINAI TO Ν.1 BLOG ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!
Ευχαριστουμε τα xalia..blogspot.com/