Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008

Η μια φάπα μετά την άλλη για τους Σκοπιανούς


Δεν προλαβαίνουν να μετράνε φάπες οι Σκοπιανοί νεοσσοί πολιτικοί.

............Μετά την "γκάφα του αιώνα" του Γκρούεφσκι, που φόρεσε στο χρηματιστήριο της Ν.Υόρκης το ταμπελάκι με το ΦΥΡΟΜ και το βραβείο που έλαβε με το ΦΥΡΟΜ και πάλι ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ επέστρεψε στα Σκόπια, όπου έφαγε το ξύλο της χρονιάς του, από τα παλιά κομματικά στελέχη, για την γκάφα του.

...............Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έδωσε συνέντευξη στην Αλβανική τηλεόραση, ικετεύοντας για αναγνώριση από την Αλβανία, όπου είπε κατά λέξη: "είναι προσβλητικό να αναφέρονται στο κράτος μου οι Αλβανοί ως FYROM". Μεγαλειώδης γκάφα
Ν.2, αφού ο ίδιος καμάρωνε σαν "γύφτικο σκεπάρνι" με το βραβείο του!................
Στη συνέχεια έκανε την τεράστια γκάφα
Ν.3. Είπε κατά λέξη πάλι μιλώντας για τη μη αναγνώσιση του από την Αλβανία: "καταλαβαίνω τις οικονομικές πιέσεις (!), αλλά η διεθνής κοινότητα αναγνώρισε τη "μακεδονία", το ίδιο πρέπει να πράξετε κι εσείς..". Κατηγόρησε δηλαδή, στην Αλβανική τηλεόραση την Αλβανία, ότι δεν αναγνωρίζει τη χώρα του, επειδή πιέζεται οκονομικά από ..ποιόν άραγε; ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ για την Αλβανία! Και οι Αλβανοί, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ!
..............Την ίδια ώρα, ο Πρόεδρος της FYROM, Τσερβένκοβσκι, πήγε στην Αγία Πετρούπολη, όπου συναντήθηκε με το Ρώσσο ομόλογό του Μεντβέντεφ, ο οποίος ήταν ψυχρότατος, δεν είπε ούτε μια φορά τη λέξη Μακεδονία, ενώ οι Σκοπιανοί δημοσιογράφοι, που πίεσαν τον ΥΠ.ΕΞ. Σερκέι Λαβρόφ, πήραν ακόμη μια πικρότερη απάντηση: "σας υπενθυμίζω, ότι αναγνωρίσαμε προσωρινά, την "Δημοκρατία της Μακεδονίας", με την αναβλητική αίρεση ότι θα αποδεχθούμε αυτομάτως, όποιο όνομα προκύψει από τις διμερείς συνομιλίες με την Ελλάδα!"...........
Τα δε Σκοπιανά μέσα, προβάλλουν με πίκρα, ζήλια και θυμό την υποστήριξη του Σαρκό, παραδέχονται ότι δεν πρόκειται να μπουν ούτε στην Ε.Ε. (προβάλλουν μάλιστα και τις σχετικές δηλώσεις Καραμανλή) και προετοιμάζουν την κοινή γνώμη, ότι θα δεινοπαθήσουν αν δεν τα βρουν με την Ελλάδα.Βεβαίως αυτό είναι πολύ επώδυνο για τους πολίτες των Σκοπίων, οι οποίοι διακατέχονται από ιερό φανατισμό για το όνομα.Έτσι, οι κουτοπόνηροι νεαροί, θα μας προτείνουν -να το θυμάστε- να μην καταλήξουμε πουθενά (άλλωστε το σημερινό στάτους τους ευννοεί, αφού όλοι τους λένε "Μακεδονία"), και να δεχθεί η Ελλάδα να μπουν στις ευρωατλαντικές δομές, όχι ως Μακεδονία, αλλά ως FYROM και πάλι με "προσωρινή" ονομασία, όπως στον ΟΗΕ.Αυτό θα το ονομάσουν υποχώρηση! Σας κάνουμε τη χάρη θα μας πουν, να μην χρησιμοποιούμε το "Μακεδονία", αλλά το FYROM, στους διεθνείς οργανισμούς.


Το θεμα ειναι απο τα :http://taxalia.blogspot.com/